lblTextPageHead

Devrim Çubukçu

Eczacıbaşı Topluluğu’na 2015 yılında katılan Devrim Çubukçu, Sürdürülebilirlik, Kamu ve Kurumsal Koordinatörlüğü görevinden önce, sırasıyla Kurumsal İletişim Grup Başkanlığı, Kamu ve Kurumsal İlişkilerden Sorumlu CEO ve Yönetim Kurulu Başkanı Danışmanı olarak görev yaptı. Çubukçu hâlihazırda, ESAN Madencilik, Eczacıbaşı-Monrol Nükleer Tıp – Mısır ve Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Vakfı yönetim kurulları üyesidir.

Çubukçu, aynı zamanda Dünya Ekonomik Forumu (WEF) Avrasya Politikaları Kurulu Üyesi, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nda (DEİK) Almanya İş Konseyi Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı, Birleşik Krallık İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi, Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etüdler Vakfı (TESEV) Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal İlişkiler Enstitüsü ve Özel Sektör Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir.

Yurtiçi ve dışında 28 yıllık bir deneyime sahip olan Çubukçu, Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden lisans; George Mason Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden seçim sistemleri, toplumsal baskı grupları ve anayasa ekonomisi üzerine yüksek lisans derecelerine sahiptir.